Waarom Isagenix?

Bianca 2

Ik ben zelf met Isagenix begonnen omdat het mij werd aanbevolen door een vriendin. Ik was al ruim 20 kg afgevallen maar ik kwam maar niet onder de 90 kg. Wat ik ook deed niets hielp, om gek van te worden. Ik liep gemiddeld per dag 10.000 tot 17.000 stappen, beweging had ik wel maar de kilo's ......... Deze wilde maar niet minder worden. Het feit dat ik zeer onregelmatige diensten had en nu toch 50 ben werkt natuurlijk ook niet mee.
 
Maar ik wilde afvallen. Niet alleen omdat ik het advies van de doctoren had gekregen om was gewicht te kwijt te raken maar ook omdat ik er zelf last van had. Ik was er zelf al achter gekomen dat brood bij mij een negatief effect had maar ja er waren niet heel veel alternatieven aanwezig waar niet veel suikers in zaten. En ja, suikers heb je nodig maar wel in mate.
 
Dus besloot ik om met het 30-dagen systeem te beginnen van Isagenix. De eerste week was voor mij echt top. Ik voelde mij goed en ik was 1,5 kg. kwijt. Yes, eindelijk onder de 90 kg.
 
Eindelijk een product wat mij hielp met de laatste loodjes. Het 30-dagen systeem lekker doorlopen en aan het eind was ik totaal 3,5 kg kwijt. Ik was daar heel erg blij mee. Voor mij reden om verder te gaan. Bestelde dus weer de shakes en ging lekker verder. Voor mij zijn de shakes een prima vervanging voor brood.
 
Normaal gesproken vervang ik mijn ontbijt en lunch door een shake. Op het momenten dat ik avonddienst heb dan neem ik in de avond een shake en eet ik voordat ik naar mijn werk gaat een goede maaltijd. Want met mijn werk op Schiphol weet je nooit wanneer je in de avond kan eten, of je kan eten J en hoeveel tijd je heb om te eten. Want door de dag heen gebeurt er altijd van alles waar je vooral in de avonddiensten last van heb.
 
Helaas was er voor mij een spelbreker op komst. Mijn gezondheid ging weer achteruit. Kon niet meer werken en daardoor was ik ook meteen mijn stappen kwijt. Maar ondanks dat mijn klachten erger waren dan het jaar ervoor voelde ik mij wel goed. Daar was ik wel verbaasd over. Meer klachten en pijn hebben maar mij wel lekkerder voelen. Dat was voor mij toch wel een teken dat goede voeding en goede voedingssupplementen toch heel belangrijk zijn. 
Gewichtsverlies is er op het moment niet echt voor mij. Af en toe een onsje eraf maar aan de andere kant vorig jaar toen ik dezelfde klachten had en medicijnen gebruikte kwam ik totaal 5 kg aan en nu, nu kom ik niet aan ik verlies hier een daar toch een onsje. Dus je kan wel stellen dat ik er blij ben met de producten van Isagenix. Want ik ben dan nu 3,5 kg kwijt maar ik ben nog meer cm kwijt.
 
Overal raak ik cm’s kwijt. Mijn bovenarmen zijn nu al 3 cm minder, op mijn buik ben ik nu al 9 cm kwijt en bij mijn benen ook 3 cm. Mijn kledingmaat is nu 1 tot 1,5 maat minder. Geweldig. En het is te zien. Mijn arts, die ik al geen 7 maanden had gezien viel het op dat ik gewicht kwijt was. Vrienden en familie valt het ook op. Ook dat gevoel is heerlijk. Afvallen doe je voor jezelf maar het is wel heel fijn als het door andere gezien wordt.
 
Ondanks mijn slechtere gezondheid voel ik mij lichamelijk beter. Gevolg daarvan is dat ik minder medicijnen hoef te gebruiken. Kan niet helemaal zonder maar toch, elk pilletje wat ik niet hoeft te nemen voor de pijn is er toch weer eentje. Dus voor mij nog meer motivatie om door te gaan met de producten van Isagenix. Omdat het mij helpt bij mijn gezondheid helpt wilt het niet zeggen dat het zo bij iedereen is maar ik zie en hoor wel om mij heen dat meerdere mensen met klachten baat hebben bij de producten van Isagenix.
 
En nu wil ik andere mensen helpen. Helpen om een gezonder leven te leiden. Het is nu bijna het einde van het jaar en de goede voornemens komen er weer aan. Heel veel mensen willen dan afvallen. Maar afvallen is iets tijdelijks, wil je blijven resultaat hebben dan zal je je levensstijl qua eten moeten aanpassen. En daarbij wil ik jullie helpen. Zeg jij nu: graag ik wil je hulp hebben of meer informatie stuur mij dan een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik help je verder.
 
Groetjes Bianca
 

Recente publicaties

Productoverzicht pakketten

Ricca logo DEF

Contactgegevens

Ricca
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
 
Tel: 088 2400 499
 

Overige gegevens

KvK  : 52743276
 
BTW : NL132495958B01
 
IBAN: NL87 ABNA 0555 6717 39

Please publish modules in offcanvas position.