Mijn verhaal – deel 2

Na 2 dagen zat ik weer in het ziekenhuis met een gigantisch bult achter mijn oor. Dit kon 3 dingen betekenen: 1 – er lekte bloed, 2 – er lekte hersenvocht, 3 – er zat pus en dan moest ik helaas meteen geopereerd worden. Maar hoe dan ook moest ik weer opgenomen worden. Na geprikt te hebben in de bult bleek het hersenvocht te zijn. Ik werd opgenomen, drain in mijn rug en om een lang verhaal kort te maken heb ik nog 10 dagen in het ziekenhuis geleden. Mocht gelukkig vlak voor Oud & Nieuw naar huis.

Maar dan begint het herstel. Ik was nu doof aan 1 oor, miste een evenwichtsorgaan en moest daar mee leren omgaan. Helaas kreeg ik heel veel last van zenuwpijn en ging daar een traject voor in. Heel veel medicatie gehad. Nadeel was dat ik hierdoor heel veel kilo’s aan kwam. De medicijnen prikkelde ook mijn PDS (prikkelbaar darm syndroom) dus het ging steeds slechter. Op een gegeven ogenblik vond ik het wel genoeg. Was 30 kg aangekomen en de medicijnen deden hun werk niet. Ik ben van de een op andere dag, tegen het advies in van de artsen gestopt met de medicatie. Ik heb mij 2 weken zeer beroerd gevoelt maar daarna ging het steeds beter.

Maar ik zeulde nog wel 30 kg extra mee. Mijn PDS werkte ook niet mee dus ik moest op zoek naar voeding gaan waarbij ik en kon afvallen en waarbij mijn PDS niet nog meer belast werd. Dit traject heeft wel even geduurd. Ook omdat qua gezondheid nog niet ging zoals het moest gaan. Na diverse ziekenhuisbezoeken kreeg ik te horen dat ik door de operatie helaas was neurologisch problemen had overgehouden die voor wat klachten zorgde.

In 2017 kwam ik in aanraking met het voedingsprogramma van Isagenix. Ik was sceptisch op dat moment want ik had al allerlei andere programma’s geprobeerd maar niets hielp. Maar het werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik had zoiets van baat het niet dan schaad het niet. En voor mij gebeurde er een wonder. De maaltijdshakes zorgde ervoor dat ik eindelijk verder ging afvallen maar bovenal ik had geen last meer van mijn PSD. Dat was echt een hele verademing.

In 2019 kreeg ik de diagnose neuropathie, artrose & fybromyalgie. Dus ik ging weer een nieuw traject in. Weer medicatie! Maar helaas alle medicatie die ik kreeg hielpen niet echt. Het nam wel wat van de pijn weg maar niet voldoende. Voor mij reden om te stoppen met het preventief slikken van medicijnen. Ik nam alleen maar in op het moment dat de pijn ondragelijk werd.

In 2020 bracht Isagenix op de Nederlandse markt weer 2 nieuwe producten. De Nitro & de Post-Workout. Beide producten zijn poeder die je met water mengt en gebruikt voor en na het sporten. Beide producten zijn gericht op de spieren. Ik ben de producten gaan gebruiken voor mijn fybro. Elke ochtend nam ik de producten in omdat als ik wakker werd ik heel veel last van mijn benen had en vooral mijn achillespezen deden ontzettend zeer. Na 1 week merkte ik al duidelijk verschil en na 2 weken was de pijn in mijn achillespezen weg.

Heel af en toe speelt het op maar dat is niet noemenswaardig. Wat medicatie niet voor elkaar kreeg is mij wel gelukt met de producten van Isagenix. Nu is er weer een nieuw product gelanceerd op de Nederlandse markt door Isagenix. En dat is Marine Collagen Elixir. Dit product heeft heel veel positieve effecten op het menselijk lichaam. En ik ga dit product zeker gebruiken. Want buiten het feit dat het helpt bij huidverslapping kan het ook helpen bij de spieren. Het is een drankje wat je drinkt dus het komt ten goede van je gehele lichaam.

Ik ben heel benieuwd wat dit product voor mij kan gaan betekenen. Ik hoop net zo veel resultaat te kunnen krijgen als de Nitro & de Work-Out. Want ondanks al mijn lichamelijk mankementen die ik heb, leef ik. Ik doe de dingen die ik kan, sommige wat anders dan voor heen. En hier en daar heb ik wat meer hulp nodig dan voorheem maar ik laat mij niet kisten. En ik ben er achter gekomen dat je met voeding en supplementen heel veel problemen kunnen verlichten. En een goede mindset is natuurlijk ook heel belangrijk.

Op de bijgevoegde foto zie je wat de voedingshakes voor mij hebben betekent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *